Η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LEO Pharma, Gitte Aabo, έλαβε το βραβείο eyeforpharma's European Lifetime Achievement Award.

Αυτό το βραβείο απονεμήθηκε ως αποτέλεσμα της πρωτοποριακής προσέγγισής της, βάσει της οποίας θέτει τον ασθενή και την φροντίδα του ως πρώτη προτεραιότητα, επιμένει στην καινοτομία και αποτελεί καλό παράδειγμα προς μίμηση στον κλάδο.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ιατρική δερματολογία, η LEO Pharma και η διευθυντική της ομάδα εργάστηκαν επίμονα για να βοηθήσουν ασθενείς με δερματικές παθήσεις των οποίων οι ανάγκες συχνά παραβλέπονται. Εκ μέρους της Gitte και της ομάδας LEO Pharma, με μεγάλη μας χαρά αποδεχόμαστε αυτό το βραβείο.

Η Gitte Aabo, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη LEO Pharma προτεραιότητά μας είναι πάντα ο ασθενής. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην δερματολογία, η LEO Pharma είναι αφοσιωμένη στο να βοηθάει τους ανθρώπους με δερματικές παθήσεις των οποίων οι ανάγκες συχνά παραβλέπονται. Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή που λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το eyeforpharma, του οποίου η συνδρομή στην επίτευξη διαλόγου μεταξύ της φαρμακοβιομηχανίας και των ασθενών είναι πολύτιμη.»