Επαγγελματίες υγείας

Η διάγνωση της Φλεβικής Θρομβοεμβολής μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση ιδιαίτερα για τους ασθενείς που εισάγονται σε νοσοκομείο για άλλους ιατρικούς λόγους και καταστάσεις όπως ο καρκίνος, η νεφρική ανεπάρκεια ή ακόμη και η εγκυμοσύνη.

Κάθε χρόνο, ένας μεγάλος αριθμός ασθενών βιώνει τη Θρόμβωση. Ευτυχώς, από τη στιγμή που θα διαγνωσθεί η Φλεβική Θρομβοεμβολή (ΦΘΕ) είναι θεραπεύσιμη.

Η LEO Pharma αναπτύσσει προϊόντα ηπαρίνης για την καταπολέμηση της ΦΘΕ από το 1940. Χρησιμοποιώντας όλη αυτήν τη γνώση και εμπειρία μας, δεσμευόμαστε να βοηθάμε τους επαγγελματίες υγείας να εντοπίζουν και να θεραπεύουν τις ομάδες ασθενών υψηλού κινδύνου για ΦΘΕ – αλλά και να προλαμβάνουν περιττή ταλαιπωρία ή ακόμη και απώλεια ζωών.

Θεραπεύοντας τη θρόμβωση

Η πρόκληση για τους επαγγελματίες υγείας έγκειται στα χαρακτηριστικά των ασθενών που διαγιγνώσκονται συχνότερα με ΦΘΕ – ιδιαίτερα των ασθενών με καρκίνο.

Πολλοί από αυτούς έχουν συνυπάρχουσες παθήσεις, λαμβάνουν παράλληλα και άλλα φάρμακα και, σαν αποτέλεσμα, μπορεί η κλινική τους εικόνα να ποικίλει.

Παρά όλες αυτές τις προκλήσεις, τα προϊόντα που βασίζονται στην ηπαρίνη συνεχίζουν να είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της αγωγής, είτε σαν πρόληψη σε ασθενείς που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, είτε σε αυξημένες δόσεις για τη θεραπεία ασθενών που έχουν διαγνωσθεί με Θρόμβωση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για τη θρόμβωση: Gate of Thrombs