Δερματολογία

Η LEO Pharma Ελλάς, εξειδικευμένη εταιρεία στις δερματικές νόσους, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγιές δέρμα, παρέχοντας δερματολογικά προϊόντα, πάνω από 60 χρόνια.

Με καινοτόμες, σχολαστικές έρευνες για την ψωρίαση, το έκζεμα και τις λοιμώξεις του δέρματος, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο προϊόντων, που έχει βοηθήσει τρεις γενεές γιατρών και νοσηλευτών, να ανακουφίσουν τη σωματική και ψυχολογική ενόχληση των ασθενών με δερματολογικά προβλήματα.

Σήμερα, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, να κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς όσο και οι επαγγελματίες υγείας. Τους ακούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες τους. Και στη συνέχεια διασφαλίζουμε, ότι η εταιρεία μας θα βρει τρόπους να καλύψει τις ανάγκες αυτές.

Το υπάρχον φάσμα αγωγών και θεραπευτικών λύσεων, παρέχει στους επαγγελματίες υγείας, τη δυνατότητα να προσφέρουν ιδανική για τον κάθε ασθενή φροντίδα. Παραθέτοντας επιλογές όπως, χάπια, κρέμες, gel, δερματικές γάζες και αλοιφές, επιτρέπουμε στους γιατρούς και νοσηλευτές, να προσαρμόσουν τις αγωγές στον τρόπο ζωής του κάθε ασθενούς, ξεχωριστά.

 
Περισσότερες πληροφορίες για τους ασθενείς 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για την ψωρίαση Myderma

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για την ατοπική δερματίτιδα Myderma